Akció!
Készleten

Defendyl Mix csomag

8.790 Ft

Robbantsa be immunrendszerét Defendyl Imunoglukan P4H® kapszulával és junior sziruppal!

A csomag tartalma:

Az összetevők szinergikus hatása

Mindegyik Defendyl-Imunoglukan P4H® termék kulcsfontosságú összetevője a természetes, szabadalmaztatott IMG®.

A termék C-vitamint és cinket is tartalmaz, amelyek a legfontosabb antioxidánsok közé tartoznak, így az IMG®-vel együtt támogatják az immunrendszer működését.

C-vitamin

A C-vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer működésében, és megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. A C-vitamin segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget. Hozzájárul az anyagcsere során az energia felszabadulásához, az idegrendszer működéséhez és a normál pszichológiai működéshez. Fokozza a vas felszívódását és hozzájárul az E-vitamin csökkentett formájának helyreállításához.

Fáradtan, kimerülten a szervezet fogékonysága nagyobb a fertőzésekre, ezért a C-vitamin bevitele javasolt mind preventív jelleggel, mind a fertőzés idején.

Cink

A cink több mint 300 enzimatikus folyamathoz fontos nyomelem. A cink hozzájárul a bőr, a csontok, a haj és a köröm egészségének megőrzéséhez, valamint a látás megőrzéséhez. Szerepet játszik a DNS szintézisben, a savak és lúgok, a szénhidrátok, a zsírsavak és a mikrotápanyagok anyagcseréjében. Amikor tüdőgyulladásban szenvedő idős embereket vizsgáltak, ezeknél az embereknél cinkhiányt találtak.

A Defendyl-Imunoglukan P4H® kapszulák cinket tartalmaznak.

SKU: 390_406 Kategória:

Leírás

OGYÉI notifikációs számok: 31399/2023, 18777/2017

Defendyl Imunoglukan P4H® kapszula lejárati dátum: 2024.11.30.

Defendyl Imunoglukan P4H® junior szirup lejárati dátum: 2024.07.31.

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.